back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

AS: «Με Εμπαπέ και Χάαλαντ στο νέο Μπερναμπέου»

Διαβάστε επίσης

Με Εμπαπέ και Χάαλαντ θέλει να πλαισιώσει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης τον Αζάρ στην επιθετική τριπλέτα της “βασίλισσας”, η οποία ετοιμάζεται να προχωρήσει στην ανακαίνιση του γηπέδου της.

Τα πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της ανακαίνισης του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, αποκαλύπτει σήμερα η AS. Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να πλαισιώσουν με δύο…βαριά ονόματα τον Εντέν Αζάρ.

Real Madrid want Erling Haaland and Kylian Mbappe to join Eden ...

Ο λόγος για τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, οι οποίοι μαζί με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό μπορούν να αποτελέσουν τη νέα επιθετική τριπλέτα των «μερένχες» στο ανανεωμένο γήπεδό της.

Ο Γάλλος στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως η εφημερίδα εκτιμά ότι με 100 εκατ. ευρώ, μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή. Όσον αφορά τον Νορβηγό φορ της Ντόρτμουντ, είναι πιο δύσκολη περίπτωση, αφού συνεχίζει να βάζει…φωτιά στα δίχτυα, σκοράροντας ακατάπαυστα, μετά τη διακοπή της Bundesliga για την πανδημία. Η τιμή του; Άγνωστη. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή αυξάνεται συνεχώς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα