back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Franchise: Ευκαιρίες & Απειλές μετά τον Covid-19»

Διαβάστε επίσης

Το Innovathens του δήμου Αθηναίων και το ΚΕΑΚ στο σπίτι σου

Ονειρεύεστε να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση και ενδιαφέρεστε να μάθετε τι είναι το Franchise ή είστε ήδη  επιχειρηματίας, στον χώρο του franchising και θέλετε να ξέρετε αν απειλείται η εργασία σας λόγω Covid-19, τι επιρροή θα έχει η επερχόμενη κρίση στα brands, αλλά και τι ευκαιρίες δημιουργούνται στον κλάδο; Παρακολουθείστε το online σεμινάριο με θέμα «Franchise: Ευκαιρίες & Απειλές μετά τον Covid-19».

Το 1,5 ώρας σεμινάριο με θέμα «Franchise: Ευκαιρίες & Απειλές μετά τον Covid-19» διοργανώνεται από το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας) σε συνεργασία με το Innovathens powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 19 Μαίου 2020, 17:00- 18:30

InnovAthens-powered-by-Samsung

Ομιλητής: Γεράσιμος Τζαμαρέλος

Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην Ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι έμπειρος και εγκεκριμένος  καθηγητής  επιχειρηματικών σεμιναρίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και δημόσιων οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Το livestreaming μπορείτε να το παρακολουθήσετε, στον σύνδεσμο εδώ.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα