back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη την Κυριακή στον ΑΘΗΝΑ 9,84

Διαβάστε επίσης

Σε διάστημα μισής ώρας η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να ξεπεράσει 34 φορές τα 4.00 μ. και να αποτύχει μόλις δύο στο συγκεκριμένο ύψος, στον διαδικτυακό αγώνα “The Ultimate Garden Clash” που έγινε το προηγούμενο Σάββατο μέσα στον καύσωνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μιλάει στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και την εκπομπή «της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» του Αντώνη Καραγιαννάκη για τον πρωτότυπο αγώνα που της έδωσε ακόμα μια πρωτιά, αφήνοντας την Αμερικανίδα Κέιτ Ναζόν στη 2η θέση με 30 πετυχημένες προσπάθειες και την Καναδή Άλισον Νιούμαν 3η με 21 προσπάθειες.

Επίσης μιλάει πως διαχειρίστηκε τις προπονήσεις, την φυσική της κατάσταση και όλη την κατάσταση του lockdown. Επόμενοι στόχοι της είναι Diamond League, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με περιορισμένες συμμετοχές και αγωνίσματα και φυσικά οι Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο του χρόνου, αφού αναβλήθηκαν φέτος λόγω της πανδημίας.

Το άλμα επί κοντώ για την Κατερίνα Στεφανίδη είναι τρόπος ζωής, αφού ασχολείται με αυτό από τα παιδικά της χρόνια. Οι γονείς της αθλητές του στίβου την μύησαν στον στίβο από 10 χρονών και γι’ αυτό υποστηρίζει ότι κάθε παιδί πρέπει να δοκιμάσει όσο πιο πολλά σπορ γίνεται και να ακολουθήσει αυτό που του αρέσει και του πηγαίνει καλύτερα.

Αναπολεί τα χρόνια της τα παιδικά στην Παλλήνη, αφού λόγω αθλητισμού και πρωταθλητισμού έχει μοιράσει-ζήσει τη ζωή της έως τώρα σε πέντε μεγαλουπόλεις. Αυτή την περίοδο μοιράζει τη ζωή της έξι μήνες στην Αθήνα και έξι σε μια μικρή πόλη της πολιτείας του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Την Κυριακή στις 7:00 π.μ. η Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Στεφανίδη είναι καλεσμένη στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και την εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ
Ευχαριστώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα