back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Ζβέρεφ θα παίξει στο τουρνουά του Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι το νέο πρόσωπο, που θα λάβει μέρος στο τουρνουά, που θα διοργανώσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα μέσα Ιουνίου.

Ο Γερμανός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 7 του κόσμου, θα συμμετάσχει στην διοργάνωση, μαζί με τον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, τον Αυστριακό, Ντομνίκ Τιμ (Νο 3) και τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 19).

Το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι στις 13 και 14 Ιουνίου, θα είναι το πρώτο από μία σειρά φιλανθρωπικών διοργανώσεων, που θα διεξαχθούν στα Βαλκάνια. Μάλιστα θα είναι ο πρώτος αγώνας τένις στην… μετά κορονοϊό εποχή.

Το «Adria Tour». θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου στην Σερβία, στην Κροατία, στο Μαυροβούνιο και στην Βοσνία, ενώ οι αγώνες θα κρίνονται στα δύο σετ. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε ότι ανυπομονεί να ξαναμπει στα κορτ: «Είμαστε επαγγελματίες στο άθλημα και θέλουμε να παίξουμε». Όσον αφορά στην φυσική του κατάσταση μετά από τόσες εβδομάδες απραξίας, ο Σέρβος πρωταθλητής, αποκάλυψε ότι έκανε προπονήσεις σε καθημερινή βάση και καθ΄ όλη την διάρκεια της καραντίνας που πέρασε στην Ισπανία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα