back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρέθυμνο: Απών από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ο Κωστής Ζομπανάκης

Διαβάστε επίσης

Χωρίς την παρουσία του Κωστή Ζομπανάκη θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings να ανακοινώνει την Παρασκευή τις αποφάσεις του για το μέλλον της ομάδας στην Basket League.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου, είχε προγραμματιστεί προκειμένου να ψηφιστούν οι προτάσεις έγιναν πριν από μια βδομάδα από τις ομάδες της Basket League. Αυτό όμως απέκτησε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Κωστής Ζομπανάκης, σκέφτεται την αποχώρηση από τη μεγάλη κατηγορία.

Ο “ισχυρός άνδρας” του κρητικού συλλόγου είναι απογοητευμένος από την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος τη φετινή αγωνιστική περίοδο και προτίθεται να αποσύρει το Ρέθυμνο Cretan Kings από την πρώτη κατηγορία.

Δεν θα δώσει το “παρών” στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο για να επισημοποιήσει αυτές τις σκέψεις αλλά παραμένει στην Κρήτη, απ’ όπου την Παρασκευή 29 Μαΐου θα ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον της ομάδας.

Το Ρέθυμνο θα εκπροσωπηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό του, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα