back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών Hihiri Pipiri: Καλλιτέχνες του κόσμου μας ταξιδεύουν ψηφιακά

Διαβάστε επίσης

Με αφετηρία τη μακρινή Δυτική Βενγκάλη και τον δημιουργικό χώρο-γκαλερί Hihiri Pipiri, ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ φτάνει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μέσω διαδικτύου. Το Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών, σε καλλιτεχνική επιμέλεια Ιάσονα Ψαράκη, θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2020, στις ψηφιακές αίθουσες του Hihiri Pipiri, στο facebook και το youtube.

Με πίστη στη θεραπευτική δύναμη της τέχνης, της οποίας η σημασία αναδεικνύεται μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, όταν τόσοι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με ανυπέρβλητες δυσκολίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πρόθεση των καλλιτεχνών είναι να συνδεθούν με το κοινό και η καλλιτεχνική έκφραση να γίνει ένα μέσο, στο οποίο ταξιδεύουμε όλοι μαζί.

29 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2020 – (GMT+3 (Ελλάδα) 20:00)

Ανεξάρτητο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών

Μουσικοί, καλλιτέχνες περφόρμανς, χορευτές και ζωγράφοι από την Ινδία, την Ελλάδα, το Ιράν, το Μπαγκλαντές, τον Καναδά, την Γαλλία, την Κίνα, την Σρι Λάνκα, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη, την Αμερική, την Ιταλία και την Τουρκία θα παρουσιάσουν και θα μοιραστούν με τον κόσμο τέχνη, ελπίδα, όνειρα και ψυχή.

Όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα λαμβάνουν χώρα σε σπίτια καλλιτεχνών την περίοδο του αναγκαστικού εγκλεισμού ή γίνονται, όπου αυτό είναι εφικτό, ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Οι καλλιτέχνες είναι διακεκριμένοι, ο καθένας στο είδος του:

Ινδική Κλασική Μουσική, Ιρανική Κλασική Μουσική, Μουσική Ethnic, Μουσική Folk, Μουσική Yarsan, Μουσική Bengal Baul, Σύγχρονη Μουσική, Μουσική Instrumental Fusion, Μουσική Σούφι, Βυζαντινή Μουσική, Γιαπωνέζικη Honkyoku Μουσική, Πίνακες Ζωγραφικής, Τέχνη Περφόρμανς, Χορός, Κεραμική και Μουσική Δωματίου, είναι όλα όσα θα παρακολουθήσετε σε αυτή την Παγκόσμια Μουσική Εμπειρία.


Βρείτε όλες τις πληροφορίες στο facebook event.
Προτεινόμενη συνεισφορά ανά νόμισμα: ₹150, €10, $12

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα