back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα, με τον εκπρόσωπο του τουρκικού ΥΠΕΞ να υποστηρίζει ότι οι περιοχές που τουρκική εταιρεία πετρελαίου έχει ζητήσει άδεια για έρευνα είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας. Προηγήθηκεδιάβημα του ελληνικού ΥΠΕΞ για το θέμα.

Να τεθεί το ζήτημα στην ΕΕ και να επιβληθούν προκαταβολικά κυρώσεις στην Άγκυρα ζήτησε, μέσω του Αθήνα 9.84 ο Τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος. “Όσα διαβήματα κι αν κάνει η ελληνική κυβέρνηση, το πρόβλημα θα διογκώνεται, από τη στιγμή που το ΝΑΤΟ προωθεί τη συνδιαχείριση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο”, σχολίασε το ΚΚΕ.

“Η Ελλάδα επιθυμεί να διαπραγματευτεί τους δημοσιονομικούς στόχους το 2021, καθώς η κρίση του κορονοϊού θα οδηγήσει στην τέταρτη μεγαλύτερη αύξηση του χρέους φέτος”, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, o υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Την Παρασκευή, 12 Ιουνίου η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στην Οικονομία. Την ανάγκη στήριξης της εργασίας και πρόσβασης των επιχειρήσεων σε επιδοτήσεις τόνισε εκ νέου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση με τους οινοποιούς.

Προς υψηλό τριμήνου οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές – κέρδη 1,33% στο ΧΑ. Στα 39 δολάρια το βαρέλι το μπρεντ, στα 36 το αμερικανικό αργό.

Τη διεξαγωγή εθελοντικών τεστ αντισωμάτων σε όλους επαγγελματίες υγείας και τους εργαζόμενους που υπηρετούν στο ΕΣΥ ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας – η κατάχρηση αντιβιοτικών για τον Covid-19 θα προκαλέσει περισσότερους θανάτους, προειδοποιεί ο ΠΟΥ.

“Η ΕΕ είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο Τζορτζ Φλόιντ από λευκό Αστυνομικό – καταγγέλουμε την υπερβολική χρήση βίας από τις δυνάμεις της τάξης στις ΗΠΑ”, δήλωσε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Ζοζέπ Μπορέλ.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για την Παδεία και επανέναρξη διαλόγου με αιχμή, μεταξύ άλλων, την επαναφορά της διαγωγής στα απολυτήρια και την τράπεζα θεμάτων, ζήτησαν κατά τη σημερινή συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, οι συνδικαλιστικές ενώσεις δασκάλων, καθηγητών και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών.

Την επανέναρξη του προγράμματος των σχολικών γευμάτων που υλοποιείται από τον ΟΠΕΚΑ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης ο δήμος Λέρου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε το πρωί πάνω σε κατάστημα στην Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι.

Καιρός: Νεφώσεις, αύριο στην Αττική, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα – μέγιστη θερμοκρασία 25 βαθμοί Κελσίου -23 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα