back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Μηταράκη για την δομή στα Μέγαρα

Διαβάστε επίσης

Με εκπροσώπους του Δήμου Μεγαρέων και βουλευτές της περιοχής, συναντήθηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, παρουσία τοπικών παραγόντων, προκειμένου να τους ενημερώσει για την κυβερνητική πρόταση για κατασκευή δομής 400 ατόμων σε οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί.

Ο υπουργός, αφού άκουσε τις απόψεις των συμμετεχόντων, πρότεινε νέα συνάντηση μέσα στην εβδομάδα σε επίπεδο περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, ενώ ζήτησε και αντιπρόταση από τους φορείς για την χωροθέτηση της δομής.
Σημειώνεται ότι οι αιτούντες άσυλο που φιλοξενούνται στην Δυτική Αττική, είναι σε ποσοστό 0,1% του πληθυσμού της περιφερειακής ενότητας και με τη νέα πρόταση του υπουργείου θα φτάσουν στο 0,4% του γενικού πληθυσμού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Περάμου, Γιάννης Σεβαστής, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ν.Δ. στη Δυτική Αττική, Αθανάσιος Μπούρας και οι βουλευτές της Ν.Δ. Λιάκος Ευάγγελος και Γιώργος Κώτσηρας.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα