back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναβάλλεται ο αγώνας Ξάνθη- Ατρόμητος λόγω κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Προς αναβολή οδεύει ο προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 8μμ αγώνας των πλέι άουτ στη Σουπερλίγκα Ξάνθη- Ατρόμητος, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου με επιστολή της στη διοργανώτρια αρχή έχει εκφράσει επιφυλάξεις για την ασφαλή μετάβαση και διαμονή της στην ακριτική πόλη.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης διεξάγονται μοριακοί έλεγχοι στην περιοχή και τα αποτελέσματα των διαδικασιών αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής. Ωστόσο, η πτήση της αποστολής των Περιστεριωτών είναι προγραμματισμένη να πετάξει το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου, κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση ανάψει… κόκκινο για το ματς.

Για αυτόν τον λόγο, αυτή τη στιγμή δύο είναι τα πιθανά σενάρια.

Αν τελικά το δοθεί το ΟΚ για τη σέντρα, τότε ο Ατρόμητος θα πετάξει το απόγευμα της Παρασκευής και το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να διεξαχθεί στο Περιστέρι, όχι όμως εντός Σαββατοκύριακου (αφού είναι αδύνατο η Ξάνθη να προγραμματίσει μία τέτοια μετακίνηση), αλλά εκτός απροόπτου την Τετάρτη (10/6).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα