back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός διέψευσε συνάντηση με τον Σλούκα

Διαβάστε επίσης

Τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Κώστα Σλούκα διέψευσε ο Ολυμπιακός, αλλά και ο εκπρόσωπος του παίκτη. Οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Μετά τον εκπρόσωπο του Κώστα Σλούκα, Πάνο Καπάζογλου και ο Ολυμπιακός διέψευσε τις φήμες αναφορικά με συμφωνία των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από τους «ερυθρόλευκους» τονίζεται πως δεν έχει δώσουν τα χέρια με τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα του Πειραιά έχει ανεβάσει την προσφορά της στον Σλούκα για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (2+1), έναντι 4,8 εκατ. ευρώ. Από ‘κει και πέρα, αυτή δεν είναι η τελική προσφορά του Ολυμπιακού στον παίκτη, καθώς υπάρχει διάθεση να ανέβει κι άλλο, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του που είναι για ένα ποσό ανάμεσα στα 5-5,5 εκατ.

Πάντως οι επαφές των δύο πλευρών είναι δεδομένο ότι συνεχίζονται όμως αυτή την στιγμή δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί κάποια πρόταση ή συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Σλούκα, καθώς θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Φενέρμπαχτσε.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα