back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τριήμερο εθελοντικής δράσης ΝΔ για το περιβάλλον

Διαβάστε επίσης

Τριήμερο εθελοντικής δράσης απομάκρυνσης σκουπιδιών και πλαστικών συσκευασιών από παραλίες, δάση και όχθες ποταμών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οργανώνει η ΝΔ από Παρασκευή 5 Ιουνίου έως και Κυριακή 7 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 17:00, στον καθαρισμό που διοργανώνει η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στο Μητροπολιτικό Πάρκο Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» θα συμμετέχουν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Τα 75 σημεία που επιλέχθηκαν να καθαριστούν προτάθηκαν από εθελοντές-μέλη της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, ενώ η δράση θα αναπτυχθεί με ολιγομελείς ομάδες τηρώντας πάντα τους κανόνες αποστασιοποίησης και φορώντας μάσκα και γάντια.

«Η εθελοντική προσφορά και η ενεργός συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας του κόμματος», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Απόστολος Χονδρόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα