back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βαρδακαστάνης: «Να γίνει η Αθήνα υπόδειγμα προσβασιμότητας και ίσων ευκαιριών»

Διαβάστε επίσης

«Η Αθήνα μπορεί να γίνει υπόδειγμα και η ναυαρχίδα μιας προσπάθειας ισότητας, ίσης μεταχείρισης και ίσων ευκαιριών για τους κατοίκους της», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της εθνικής συνομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία, Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

«Η πόλη των Αθηνών και ο δήμος να γίνει ένα υπόδειγμα προσβασιμότητας, όχι μόνο για το μεγάλο περίπατο, που πρέπει να τον απολαμβάνουν επί ίσοις όροις χωρίς κανένα εμπόδιο, αυτοί που ζουν και αυτοί που επισκέπτονται την Αθήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδακαστάνης μιλώντας στην εκπομπή «Μια Ημέρα στην Αθήνα» και στον Γιώργο Αποστολίδη.

«Συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και συζητήσαμε σε βάθος τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο και την πόλη, όχι μόνο στον τομέα προσβασιμότητας, αλλά και για κοινωνική πολιτική, πολιτική στην εκπαίδευση και σε όλους τους τομείς που αφορούν τις αρμοδιότητες του Δήμου», τόνισε.

Όπως υπογράμμισε «συμφωνήσαμε να υπάρξει ένα πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και τις συνομοσπονδίας. Από την μεριά του Δήμου επικεφαλής θα είναι η κυρία Έβερτ και την πρώτη περίοδο θα έχω εγώ την ευθύνη ως πρόεδρος της συνομοσπονδίας σε αυτή την ομάδα εργασίας. Αυτό που εμείς θέλουμε και το θέλει και ο Δήμος, αλλά είναι και κάτι που μπορούμε να χτίσουμε ισχυρή συνεννόηση και συναίνεση και με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα