back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κολυμπήσαμε, ξανά, στο Σεράφειο με νέους κανόνες

Διαβάστε επίσης

Ανανεωμένο και με νέους κανόνες υποδέχεται το κοινό, και πάλι, το Σεράφειο κολυμβητήριο του δήμου Αθηναίων. 

Η χρήση του κολυμβητηρίου για το μήνα Ιούνιο είναι δωρεάν για όλους. Μπορείτε να κολυμπήσετε πλέον μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού έως τρεις φορές την εβδομάδα για μία ώρα ενώ μπορείτε να παραμείνετε στο χώρο των αποδυτηρίων δέκα λεπτά πριν και δέκα λεπτά μετά την κολύμβηση. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε βοηθητικά αξεσουάρ άσκησης όπως σανίδες, μακαρόνια κολύμβησης, σωσίβια κ.ά., πρέπει να έχετε τα δικά σας καθώς δεν τα διαθέτει πια το Κολυμβητήριο, σύμφωνα με τους νέους υγειονομικούς κανόνες.

ΣεράφειοΠαράλληλα αυτήν την περίοδο δεν πραγματοποιούνται τα προγράμματα υδρογυμναστικής και τα προγράμματα εκμάθησης ενηλίκων και παιδιών.

Σεράφειο κολυμβητήριοΑνανέωση του χώρου

Κατά την διάρκεια, που το κολυμβητήριο έμεινε κλειστό έγιναν εργασίες ανανέωσης του χώρου, όπως προσθήκη νέων περισσότερων ντουλαπιών ( θα χρειαστείτε λουκετάκι ), πάγκων και πλαστικού τάπητα στα αποδυτήρια, προσθήκη προστατευτικών πάνελ στη πισίνα, εργασίες αποκατάστασης φθορών και φυσικά ο χώρος απολυμαίνεται πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Η κα Γλυκερία μια από τις καθαρίστριες εργαζόμενες στο Σεράφειο και από τις πιο ευσυνείδητες, που έχω συναντήσει, έχει γίνει, όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια, «κολλητή με τη χλωρίνη». «Καθαρίζουμε με χλωρίνη κάθε μία ώρα μετά το τέλος της άσκησης των πολιτών και πριν μπουν οι επόμενοι».

Οι πολίτες

Όσοι έκαναν χρήση του κολυμβητηρίου, πάντως, περίμεναν με λαχτάρα την επαναλειτουργία του και υπάρχει μεγάλη ζήτηση στον προγραμματισμό των ραντεβού με τους εργαζόμενους στην υποδοχή να υπερβάλλουν εαυτόν, αυτήν την περίοδο. Οι περισσότεροι αθλούμενοι απολαμβάνουν την έλλειψη συνωστισμού στην πισίνα ωστόσο τους δυσκολεύουν οι περιορισμοί στην ελεύθερη προσέλευση και στον αριθμό των επισκέψεων.

Ένας ακόμα νέος κανόνας για τους αθλούμενους, μέλη ή μη, είναι ότι θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά συμπληρωμένο το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ 

Info

Σεράφειο Κολυμβητήριο: Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη
τηλ.: 210 3313334

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα