back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συμμορία είχε στήσει υπαίθρια αγορά ναρκωτικών στο Μενίδι

Διαβάστε επίσης

Υπαίθρια αγορά ναρκωτικών σε αλάνα στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών είχε δημιουργήσει σπείρα που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Μάλιστα για την απόκρυψη της αγοράς είχαν χτίσει ψηλή μάντρα από την πλευρά του δρόμου.

Στον ειδικά διαμορφωμένο αυτό χώρο αποτελούμενο από δύο οικίες και τρία παραπήγματα, οι τοξικοεξαρτημένοι αγόραζαν τις ναρκωτικές ουσίες και πολλές φορές έκαναν απευθείας χρήση εντός αυτού, προκειμένου να αποφύγουν ενδεχόμενη σύλληψή τους από την αστυνομία, κατά την αποχώρηση τους.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών με συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α.Ε. Δυτικής Αττικής και τη συμμετοχή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων συνελήφθησαν 6 ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της συμμορίας είχαν διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένα ένα μέλος ήταν επιφορτισμένο να κατευθύνει τους χρήστες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έτερο μέλος λάμβανε τα χρήματα της συναλλαγής, έτερο μέλος παρέδιδε τις ναρκωτικές ουσίες και άλλο μέλος είχε αναλάβει να αποκρύπτει τις ναρκωτικές ουσίες σε παρακείμενο χωράφι.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· ποσότητα ηρωίνης βάρους -107- γραμμαρίων

· ποσότητα κοκαΐνης βάρους -25- γραμμαρίων

· -410- ναρκωτικά δισκία

· ζυγαριά ακριβείας

· -2- τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης

· το χρηματικό ποσό των -615- ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα