back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συγκέντρωση φοιτητών «ενάντια στην εξεταστική»

Διαβάστε επίσης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν φοιτητές οι οποίοι ζητούν να κατοχυρωθούν τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου χωρίς εξετάσεις. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι “φοιτητές ενάντια στην εξεταστική” και οι “αγωνιστικές κινήσεις” σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Όπως υποστηρίζουν οι διαδηλωτές, απ’ όταν τέθηκαν σε ισχύ τα εξ’ αποστάσεως μαθήματα, υπήρχαν και υπάρχουν φοιτητές οι οποίοι για μια σειρά από λόγους δεν έχουν πρόσβαση στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Δηλαδή, μπορεί να μην διαθέτουν κάμερα, λάπτοπ, μικρόφωνο ή καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, ή να μην παρέλαβαν έγκαιρα τα βιβλία τους.

Λόγοι που, όπως τονίζουν οι φοιτητές, στέκονται εμπόδιο στο να αποδώσουν στην εξεταστική του εαρινού εξαμήνου και ως εκ τούτου ζητούν να κατοχυρωθούν τα μαθήματα του εξαμήνου χωρίς εξετάσεις.

Στο κάλεσμα τους ανέφεραν, μεταξύ άλλων: “θεωρούμε πως είναι ΔΙΚΑΙΟ να περαστούν τα μαθήματα και να προαχθούμε στο επόμενο εξάμηνο, πως είναι ΛΟΓΙΚΟ να μη γίνει η εαρινή εξεταστική (ούτε ηλεκτρονική, ούτε διά ζώσης), η οποία θα είναι με τους χειρότερους όρους. Να μην πληρώσουν οι φοιτητές όλη αυτήν την κατάσταση”.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα