back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπεγράφη από την ΠτΔ το Προεδρικό Διάταγμα της Στρατηγικής Τουριστικής Επένδυσης της AGC στη Μύκονο

Διαβάστε επίσης

Υπεγράφη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και δημοσιεύτηκε το Προεδρικό Διάταγμα της Στρατηγικής τουριστικής Επένδυσης της AGC στη Μύκονο, επένδυση 60 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Ματζούφας πρόκειται για «μία τουριστική επένδυση που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, σεβόμενο απόλυτα τα περιβαλλοντικα και μορφολογικά χαρακτηριστικά των νησιών του Αιγαίου».

Το επενδυτικό project γνωστό ως «The Mykonos Project» προβλέπει την ανάπτυξη συγκροτήματος 95 ιδιωτικών πολυετών κατοικιών στην παραλία Καραπέτης στη Μύκονο. Η εν λόγω ανάπτυξη θα γίνει σε οικόπεδο 60,32 στρεμμάτων, ακριβώς επάνω από την παραλία Καραπέτης, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου που χωρίζει τις παραλίες Ελιά και Καλό Λιβάδι νότια της Ανω Μεράς. Το συγκρότημα θα αναπτυχθεί ως ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, δυναμικότητας 192 κλινών, με συνοδευτικές εγκαταστάσεις άθλησης, κέντρου ευεξίας (spa), πολυχώρο εκδηλώσεων και καταστήματα. Προ του παράκτιου μετώπου του ακινήτου προτείνεται η χωροθέτηση καταφυγίου τουριστικών σκαφών.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα