back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

‘’Ο Ελληνικός τουρισμός επέστρεψε.. Ελάτε στην Ελλάδα, με τις οικογένειες και τους φίλους σας. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για την ασφάλεια και την υγείας σας’’ είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας τη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί στη Σαντορίνη σε ανταποκριτές ξένου τύπου, με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην καλντέρα. Ο κ Μητσοτάκης τόνισε ότι εξαιτίας της πανδημίας λάβαμε και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα να διαφυλάξουμε τη φήμη μας ως ένας εμβληματικός τόπος διακοπών» και έκανε λόγο για restart του ελληνικού τουρισμού με ασφάλεια. 

‘’Μείζονος σημασίας εξέλιξη για τα εθνικά συμφέροντα’’ χαρακτηρίζει τη συμφωνία για την οριοθέτηση της Ελληνικό – ιταλικής ΑΟΖ, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.  Τονίζει ότι με τη συμφωνία επιβεβαιώνεται το δικαίωμα των νησιών μας σε θαλάσσιες ζώνες καθώς και το δικαίωμα επέκτασης της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 ναυτικά μίλια’’. 

Συνομιλίες με τους Τούρκους ομολόγους θα έχουν με αύριο στην Κωνσταντινούπολη, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας, κύριοι  Λαβρόφ και Σόιγκου αντίστοιχα. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στην κατάσταση στη Λιβύη, ωστόσο στην ατζέντα περιλαμβάνεται και η Συρία.  

Τέσσερα νέα κρούσματα του κορωνοϊου και κανέναν νέο θάνατο το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.112, οι θάνατοι παραμένουν στους 183, ενώ 13 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. 

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβάλλεται, η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε εξαφανιστεί την περασμένη Πέμπτη, 11 Ιουνίου, και εντοπίστηκε το πρωί σήμερα στην Καλαμαριά. Η ιατρικός έλεγχος και η ιατροδικαστική διενεργείται, στο πλαίσιο της εν εξελίξει αστυνομικής προανάκρισης για την εξιχνίαση της υπόθεσης και της απόδοσης τυχόν ευθυνών. Η 10χρονη είναι καλά στην υγεία της και παρακολουθείται συνεχώς από παιδοψυχολόγο. 

Και στην Πανεπιστημίου επεκτείνεται από αύριο ο “Μεγάλος Περίπατος” στην Αθήνα. ‘’Στόχος μας δεν είναι να κλείσει, αλλά να ανοίξει το κέντρο για τους πολίτες’’ είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. 

Και ο καιρός   

Γενικά αίθριος και αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.   

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα