back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση για τον Λυκαβηττό από Ηλιόπουλο, Σοφιανό, Βουλγαράκη

Διαβάστε επίσης

Εξηγήσεις για το drive-in που λειτουργεί απο την αρχή του μήνα στον Λυκαβηττό, δίπλα από το θέατρο, ζήτησαν από τη Δημοτική Αρχή, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, οι Νάσος Ηλιόπουλος, Νίκος Σοφιανός και Γιώργος Βουλγαράκης.

“Σχετικά με τις εξελίξεις στην πράσινη τέντα του Λυκαβηττού οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εάν οι κάτοικοι προχωρήσουν σε δικαστική διαδικασία, εμείς θα στηρίξουμε τον αγώνα τους διότι θεωρούμε ότι υπάρχουν πολλές σκιές και ερωτήματα στην συγκεκριμένη παρέμβαση” τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, δημοτικός σύμβουλος με την Ανοιχτή Πόλη. Επίσης, ζήτησε ενημέρωση για την λειτουργία του drive-in στον Λυκαβηττό, υπογραμμίζοντας ότι “έρχεται σε σύγκρουση με τη μεθοδολογία και την αντίληψη αυτού που θέλουμε να κάνουμε στο κέντρο της πόλης”.

“Με ποιου απόφαση έχει μετατραπεί ο Λυκαβηττός σε drive-in με μποτιλιάρισμα εκατοντάδων αυτοκινήτων και ευχαριστίες του ιδιοκτήτη στον Δήμο Αθηναίων; Με τι όρους έχτε δημιουργήσει ένα τεράστιο γκαράζ;” ρώτησε ο Νίκος Σοφιανός, δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας.

“Υπάρχει όντως θέμα. Κυκλοφορούν εκατοντάδες άνθρωποι στον Λυκαβηττό. Πρέπει να καθαριστεί διότι μπορεί να πάρει φωτιά” σημείωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης, δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Αθήνα και πάλι Αθήνα.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα