back to top
25.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

25.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο…ρελαντί η Ρεάλ 3-1 την Εϊμπάρ

Διαβάστε επίσης

Με εύκολη νίκη επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε 3-1 της Έιμπαρ στο «Αλφρέντο ντι Στέφανο» και παρέμεινε στο -2 από την Μπαρτσελόνα.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την Έιμπαρ (3-1) στην πρώτη της υποχρέωση μετά τη διακοπή, η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό της γήπεδο, «Αλφρέντο ντι Στέφανο».

Η ομάδα του Ζιντάν ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 4’ με καταπληκτικό τέρμα του Κρόος, που έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ντμίτροβιτς με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 30’, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0, με τον Σέρχιο Ράμος να κλέβει και να μετατρέπεται σε επιθετικό, για να στείλει την μπάλα στην κενή εστία των αντιπάλων μετά από ασίστ του Αζάρ.

Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαρσέλο να μπει στον πίνακα των σκόρερ, με τον Βραζιλιάνο μπακ να γράφει το 3-0 με όμορφο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, σε μια φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ.

Στο 2ο ημίχρονο οι Βάσκοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και είχαν τις δικές τους στιγμές. Στο 58′ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ένριτς, ενώ μείωσαν στο 60’, με τον Μπίγας να σκοράρει με την πλάτη μετά από σουτ του Ντε Μπλάσις, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα