back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το «Adria Tour» δεν θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο

Διαβάστε επίσης

O μικρότερος αδερφός του «Νόλε», Τζόρτζε Τζόκοβιτς που είναι διευθυντής των αγώνων, «Adria Tour», ανακοίνωσε ότι η σειρά δεν θα μεταφερθεί στο Μαυροβούνιο.

Οι διοργανωτές του περιφερειακού τουρνουά τένις «Adria Tour», μια εκδήλωση για φιλανθρωπικούς σκοπούς που δημιουργήθηκε και οργανώθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, θα πρέπει να παρακάμψουν τη… στάση στου Μαυροβούνιο, ελέω κορονοϊού.

Το Σάββατο (13/6) ξεκίνησε η 1η φάση των αγώνων στο Βελιγράδι, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να πετυχαίνει μια νίκη και μια ήττα. Όμως, ο μικρότερος αδερφός του «Νόλε», Τζόρτζε Τζόκοβιτς που είναι και διευθυντής των αγώνων, ανακοίνωσε ότι η σειρά δεν θα μεταφερθεί στο Μαυροβούνιο.

«Προσπαθήσαμε να οργανώσουμε αυτό το event σε τέσσερις φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στο Μαυροβούνιο. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό αλλά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι αυτά,» ενημέρωσε ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς υπενθυμίζοντας πως το Μαυροβούνιο δεν επιτρέπει επισκέπτες από τη χώρα της Σερβίας, για λόγους εξάπλωσης της πανδημίας.

Στο Μαυροβούνιο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί, από τις 27 έως και τις 28 Ιουνίου η 3η φάση του τουρνουά τένις «Adria Tour». Επόμενες στάσεις του «Adria Tour» είναι η Κροατία (Ζαντάρ, 20-21/6) και η Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Μπάνια Λούκα (3-4/7), με καταληκτική ημερομηνία την 5η Ιουλίου. Συγκεκριμένα, στις 5 Ιουλίου, στο Σεράγεβο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσει έναν αγώνα επίδειξης με αντίπαλο τον Νταμίρ Ντουμούρ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα