back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κουμουτσάκος από τη Βουλή: «Το θέμα με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας θα ρυθμιστεί»

Διαβάστε επίσης

«Το θέμα με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας θα ρυθμιστεί» διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος από το βήμα της Ολομέλειας, όπου ψηφίστηκε η κύρωση της Συμφωνίας για την EASO, που αναφέρεται στο επιχειρησιακό γραφείο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας υποστήριξης για το άσυλο στην Ελλάδα». Πρόσθεσε δε ότι αυτή τη στιγμή είναι στην πλατεία Βικτωρίας 25 άτομα αν και ήταν πολύ περισσότερα.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο με ευθύνη της κυβέρνησης, μη βλέπουμε διαρκώς θεωρίες συνωμοσίας ότι κάποιος τους καθοδηγεί, γιατί ζούμε τις συνέπειες απουσίας μεθόδου και προγραμματισμού» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης, ενώ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε ότι η κυβέρνηση μείωσε τα διαθέσιμα διαμερίσματα και τις ξενοδοχειακές μονάδες και ότι μόνη της δημιουργεί την κρίση στο μεταναστευτικό.

Φραστικό επεισόδιο Βούλτεψη με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Η συζήτηση στην Ολομέλεια έκλεισε με ένα φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ της βουλευτού της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η πρώτη πλησίασε τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνοντας στο κινητό της μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Όρμπαν.

Είχε προηγηθεί μια αναφορά του Γιώργου Κουμουτσάκου που ευχαρίστησε μια σειρά χωρών από της ΗΠΑ μέχρι τη Σερβία για τη συνεργασία και τη στήριξη τους στη χώρα μας για τη μεταναστευτική κρίση ενώ από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκε η φράση «Ευχαριστήστε και τον Όρμπαν»

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η λεκτική αντιπαράθεση δεν ακούγεται στα μικρόφωνα της Βουλής, η κ Βούλτεψη χρησιμοποίησε υβριστικές φράσεις εναντίον του Δημήτρη Τζανακόπουλου και της Σιάς Αναγνωστοπούλου, ενώ το πρωτοφανές γεγονός προκάλεσε τη δυσφορία του προεδρεύοντος Χαράλαμπου Αθανασίου που κάλεσε πολλές φορές την κ. Βούλτεψη στη τάξη.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα