back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Τεχνόπολις, το σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανοίγει ξανά τις πύλες της!

Διαβάστε επίσης

“Πρώτη προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων. Υποδεχόμαστε ξανά τον κόσμο με μεγάλη χαρά” είπε στον Αθήνα 9.84 και τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου η Υπεύθυνη Προγραμματισμού & Παραγωγής Εκδηλώσεων της Τεχνόπολης, Άννα Γάγγα.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί παρουσιάζει ποικιλία στις εκδηλώσεις του!

“Έχει και τους καλλιτέχνες που έχουμε δει κατά καιρούς στην Τεχνόπολη και νέα σχήματα αλλά και εκπλήξεις! Έχουμε από Χειμερινούς Κολυμβητές μέχρι Γιάννη Χαρούλη και από μέταλ μέχρι και τζαζ συναυλίες στο πρόγραμμά μας!!”

“Ξεκινάμε 15 Ιουλίου και τελειώνουμε 20 Σεπτεμβρίου στον εξωτερικό χώρο. Οι προγραμματισμένες συναυλίες ήδη πλησιάζουν τις 50. Όλα μας τα live θα είναι μόνο για καθήμενους, με αυστηρά προκαθορισμένο αριθμό καθισμάτων και αποστάσεις.Έχει γίνει μία πολύ σοβαρή μελέτη για το πώς θα γίνουν οι συναυλίες, τηρώντας και τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Κανονικά ο χώρος, χωράει 6.000 άτομα. Αυτό το καλοκαίρι, για τους απολύτως προφανείς λόγους, θα μπορούν να παρακολουθούν συναυλίες και παραστάσεις μόνο 1.000 άτομα κάθε βραδιά”.

“Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τεχνόπολη και ο Δήμος Αθηναίων διαθέτουν εντελώς δωρεάν το χώρο της Τεχνόπολης. Αυτό σημαίνει ότι, λόγω της διάθεσής μας να βοηθήσουμε τον κόσμο του Πολιτισμού, παρέχουμε σε όλα τα σχήματα και τις εταιρίες παραγωγής το stage, τον ήχο και τα φώτα εντελώς δωρεάν” είπε η κυρία Γάγγα.

Ειδική αναφορά έγινε και στο σχεδιασμό live παραστάσεων και συναυλιών που θα γίνουν, από τον Οκτώβριο και μετά, στο ανακαινισμένο Αμφιθέατρο, του 9.84. Ο χώρος θα φιλοξενήσει μικρότερα σχήματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα