back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αξιώτης στον Αθήνα 9,84: «Μέρα με τη μέρα θα υπάρχει κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση»

Διαβάστε επίσης

Για το “Μεγάλο Περίπατο” αλλά και την προσωρινή ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στο κέντρο της Πόλης, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και τον Γιάννη Λαυράνο ο Αντιδήμαρχος Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως του Δήμου Αθηναίων, Βασίλειος – Φοίβος Αξιώτης.

“Αναγνωρίζουμε την ταλαιπωρία των οδηγών, αλλά ζητούμε την ανοχή τους για μερικές μέρες. Δεν μιλάμε για ένα απλό κυκλοφοριακό έργο, αλλά για την πιλοτική εφαρμογή της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αστικής ανάπλασης εντός αστικού ιστού του Δήμου.”

‘Οπως είπε ο κ Αξιώτης, “μέρα με τη μέρα θα υπάρχει κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση. Ηδη, απο τη Δευτέρα έως σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη,” τόνισε.

“Ο λόγος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δεν είναι για την υλοποίηση των έργων,” πρόσθεσε “αλλά για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε το “Μεγάλο Περίπατο,” ως προς τα κυκλοφοριακά του δεδομένα.”

Επισήμανε πως η εύκολη λύση θα ήταν να γίνει οριστική εφαρμογή των μέτρων,ωστόσο τόνισε πως αποφάσισαν να γίνει πιλοτικά προκειμένου να αξιολογηθεί η μελέτη και αν προκύψουν προβλήματα να λυθούν άμεσα.

“Αυτό που επιτυγχάνουμε” κατέληξε ο κ Αξιώτης, “είναι ότι θα αποδώσουμε 50 ολόκληρα στρέμματα εντός του κέντρου, στον πεζό και τον ποδηλάτη”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα