back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Αλέξης Χαρίτσης στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Για τις αποφάσεις της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, για ενδεχόμενα εσωκομματικά προβλήματα, αλλά και για τα ακίνητα Παπαδημούλη- που εμφανίζονται να είναι μισθωμένα σε ΜΚΟ- μίλησε στον Αθήνα 9.84 και το Αρη Τόλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Η χθεσινή ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε ότι το επόμενο διάστημα προχωράμε στην ανασυγκρότηση και αναβάθμιση της κομματικής δουλειάς, ώστε να εκφράσουμε τις έντονες αγωνίες της κοινωνίας, ιδιαίτερα τώρα που βγαίνουμε από τη φάση της πανδημίας».

Ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει κανένα εσωκομματικό πρόβλημα» τονίζοντας πως «πέρα από τις “ταυτότητες” και τους “όρους” αυτό το οποίο έχει σημασία είναι οι πολιτικές που προτείνουμε και ποιο είναι το πρόγραμμά μας».

Όπως είπε, «για εμάς το μεγάλο στοίχημα είναι η κατάθεση μίας εναλλακτικής πρότασης διακυβέρνησης, προοδευτικής διεξόδου απέναντι στο αδιέξοδο που μας οδηγεί η ΝΔ».

‘Οσον αφορά στα ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη, που είναι μισθωμένα σε οργανώσεις που φιλοξενούν πρόσφυγες, τόνισε πως «δεν υπάρχει κάτι μεμπτό» προσθέτοντας πως «το πως αξιοποιεί την περιουσία του ο κάθε ένας, είναι δικό του θέμα».

Τέλος, αναρωτήθηκε «γιατί δεν γίνονται ανάλογες συζητήσεις π.χ. για το Πόθεν Έσχες και τα χρέη δεκάδων στελεχών της ΝΔ, του πρωθυπουργού και του ίδιου του κόμματος της ΝΔ, που το 2019 εν μέσω κρίσης αύξησε το δανεισμό του από τις τράπεζες κατά 30 εκ. ευρώ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα