back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

US Open: Ικανοποίηση στην ομοσπονδία τένις για την απόφαση Κουόμο

Διαβάστε επίσης

Ικανοποιημένος δήλωσε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας τένις των ΗΠΑ, Μάικ Ντόουζ, από την απόφαση του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, για τη διεξαγωγή του US Open, έστω και χωρίς φιλάθλους.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Κυβερνήτης Κουόμο της Νέας Υόρκης, ενέκρινε τον σχεδιασμό μας για τη διεξαγωγή του US Open και του Western & Southern Open στο USTA Billie Jean King National Tennis Center», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της USTA.

«Αναγνωρίζουμε τη μεγάλη ευθύνη για την διοργάνωση ενός από τα πιο σπουδαία τουρνουά τένις στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή και θα το κάνουμε με τον πιο ασφαλή τρόπο, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, να δουν τένις στο υψηλότερο επίπεδο. Θα είναι μεγάλη ώθηση για την πόλη της Νέας Υόρκης να διοργανώσει αυτά τα δύο τουρνουά», πρόσθεσε.

Πάντως οι παίκτες εξακολουθούν να αντιδρούν. Η Σιμόνα Χάλεπ έχει ήδη κάνει γνωστό ότι δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ φέτος, ο Κύργιος προτρέπει σε «μποϊκοτάζ» ενώ αρνητικοί εμφανίζονται και οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα