back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σπ. Λιβανός προς ΣΥΡΙΖΑ: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Διαβάστε επίσης

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Άρη Τόλιο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός, με αφορμή την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει για τα ποσά που καταβλήθηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια κατά του κορονοϊού.

«Ο λαϊκισμός οδηγεί σε γκάφες. Από τον Απρίλιο έχει έρθει ο κύριος Πέτσας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και είπε ότι θα δοθεί η λίστα με τα ποσά μόλις καταβληθούν. Πρέπει να γίνει έλεγχος αν τα μέσα έχουν προβάλει όλα αυτά που έπρεπε και μετά θα εκταμιευθεί το ποσό» τόνισε ο κ. Λιβανός προσθέτοντας χαρακτηριστικά «δόθηκε όλη η λίστα με τα μέσα που έχουν χρηματοδοτηθεί- και είναι μέσα η ΕΦΣΥΝ, η ΑΥΓΗ και όλα τα μέσα που κάνουν αντιπολίτευση».

Μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση σημειώνοντας «Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και διεκδικεί να μάθει που πήγαν τα λεφτά- όταν από το 2017 ζητάμε να μας πουν πόσα λεφτά πήγαν στο Ντοκουμέντο. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Όσον αφορά τα σενάρια περί ανασχηματισμού εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει γίνει πολύ συζήτηση για το θέμα. «Πολύ μεγαλύτερος ντόρος από την ουσία του. Η πλειοψηφία του κόσμου ενδιαφέρεται για άλλα θέματα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα