back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Να διαγράψει άμεσα τον Νίκο Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό, ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υποστηρίζοντας σε δήλωσή του ότι πρόκειται για το “ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας”. Όπως τόνισε ο κ. Πέτσας, αναφερόμενος στο ηχητικό της συνομιλίας Μιωνή – Παππά, “24 ώρες μετά την αποκάλυψη για τις μεθοδεύσεις ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά”.

…Για προϊόν “κοπτοραπτικής” έκανε λόγο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84. “Διερωτώμαι”, πρόσθεσε, “αν κάποιος είχε τόσα σοβαρά στοιχεία γιατί δεν τα πήγε σε έναν εισαγγελέα και άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν με αυτό τον τρόπο”.

…Νωρίτερα, ο πρώην αν. υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, καταθέτοντας για 4ημέρα στην Προανακριτική της Βουλής, κάλεσε τον Θάνο Πλεύρη να αυτοεξαιρεθεί από μέλος της Επιτροπής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ΝΔ γνώριζε από καιρό για την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, κάτι που, όπως υποστήριξε, προκύπτει από τις ερωτήσεις που είχε υποβάλει ο εισηγητής της, κ. Πλεύρης, στον κ. Παππά, όταν εκείνος κατέθεσε ως μάρτυρας στην Προανακριτική, στις αρχές Μαρτίου. Απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ, που σχολίαζαν τις αναφορές που φέρεται να έκανε ο Νίκος Παππάς στο πρόσωπό του στη συνομιλία του με τον Μιωνή, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε με ειρωνική διάθεση: “Ναι, έχω δική μου ατζέντα, να πολεμώ τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους διεφθαρμένους”. Επίσης, ο κ. Παπαγγελόπουλος φέρεται να έκανε λόγο για ύπαρξη και δεύτερης απομαγνητοφωνημένης συνομιλίας, που έχει στην κατοχή του ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής.

Ενδεχομένως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας, να δοθούν στη δημοσιότητα τα ακριβή ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για τον κορονοϊό, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Σε Ξάνθη και Κομοτηνή σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, μετά τα 21 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τα 9 στην Ξάνθη και τα 5 στη Θεσπρωτία.

Για τη συμφωνία Ελλάδας – Ιταλίας για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών ενημερώνει από σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων. Κυρώσεις κατά της Τουρκίας ζητεί με επιστολή του προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στην επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ξεκινά από αύριο και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή η καταβολή της δίμηνης παράτασης των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν το Μάιο. Εξαιρούνται εκείνοι που έλαβαν τη δίμηνη παράταση του πρώτου τετραμήνου του έτους, στο πλαίσιο των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την στήριξη των ανέργων.

Το “πράσινο φως” για 1.307 προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ενώπιον της ανακρίτριας η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα.

Tην τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 84 ετών, ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν, αδελφός του, επίσης, ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν ο οποίος πέθανε το 2016.

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας διοργανώνει στις 5:00 το απόγευμα και, σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, online σεμινάριο με θέμα “Συγκρούσεις στον χώρο εργασίας”. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο θα μας δώσει ο Κώστας Κορέλλης…

Καιρός: Άστατος και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές και τις κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πρόσκαιρα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Στην Αττική, βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές το μεσημέρι και το απόγευμα. Μέγιστη θερμοκρασία 28 βαθμοί Κελσίου – 26 βαθμοί αυτήν την ώρα στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα