back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«3 λεπτά τη φορά»: Το Μεγαλύτερο Green Challenge του καλοκαιριού

Διαβάστε επίσης

Η νέα πράσινη πρόκληση του Let’s Do it Greece

Οι διοργανωτές της εθελοντικής δράσης Let’s Do It Greece, προσαρμόζονται στα δεδομένα της πανδημίας και προσκαλούν τους πολίτες σε έναν διαφορετικό τρόπο εθελοντικής κινητοποίησης για το περιβάλλον.

Αντί για χιλιάδες εθελοντές σε ένα σημείο, είχαν την ιδέα να προσκαλέσουν έναν ξεχωριστό εθελοντή, που είναι πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, σε  χιλιάδες σημεία και έτσι αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα μεγάλο Green Challenge.

Το challenge έχει ως εξής:

Σε κάθε βόλτα, εξόρμηση, εκδρομή ή περίπατο αφιερώνουμε 3 λεπτά από τον χρόνο μας για να ομορφύνουμε τον χώρο στον οποίο κινούμαστε. Μπορούμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια σε μια παραλία, να ποτίσουμε τα δεντράκια που διψάνε στο βουνό μας, να φροντίσουμε το πάρκο της γειτονιάς μας, να δώσουμε λίγη τροφή και νερό σε ένα αδέσποτο ζωάκι, να φυτέψουμε ένα δεντράκι ή να βάλουμε μια όμορφη πινελιά σε έναν αγαπημένο μας χώρο!

Και αμέσως μετά, μοιραζόμαστε τη στιγμή μας με όλη την οικογένεια του Let’s do it Greece, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο www.letsdoitgreece.org.

2020 λεπτά στο περιβάλλον

Κάθε φωτογραφία προσθέτει 3 λεπτά σε ένα συνολικό χρονόμετρο, στο οποίο μπορούμε να συμμετέχουμε είτε ατομικά είτε με την αγαπημένη μας ομάδα.

Στόχος των εθελοντών είναι να σπάσουν το ρεκόρ αφιερώνοντας συνολικά 2020 λεπτά στο περιβάλλον.

Δείτε τις δράσεις, που έχουν ήδη αναρτηθεί στην σχετική ιστοσελίδα εδώ 

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα