back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απόψε βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Διαβάστε επίσης

Το βράδυ της Τετάρτης θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 στον τελικό που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:30 τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς της ήττας που γνώρισε στην Τούμπα με 3-2. Ένα αποτέλεσμα που καλούνται να διαφυλάξουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι παίκτες του “Δικέφαλου του βορρά”, απέναντι στους ερυθρόλευκους που χρειάζεται νίκη με διαφορά ενός γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Οι Πειραιώτες είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή, καθώς όπως αποδεικνύεται δεν έχουν επηρεασθεί από την τρίμηνη διακοπή λόγω του κορονοϊού και έχουν αρκετές πιθανότητες να ανατρέψουν την κατάσταση.

Λίγο νωρίτερα, στις 19:00, η ΑΕΚ, έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-1 από το ΟΑΚΑ, φιλοξενείται από τον Άρη. Πρόκειται για τον αγώνα της χρονιάς, όπως δηλώνουν οι «κίτρινοι του βορρά», που στην πρόσφατη αναμέτρηση για τα play off της Super League, έδειξαν να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την Ένωση. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και σημείωσαν από δύο γκολ, γεγονός που προϊδεάζει για έναν αμφίρροπο ημιτελικό.

Τετάρτη 24 Ιουνίου

19:00 Αρης-ΑΕΚ (1-2)

21:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (2-3)

Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα