back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακό σεμινάριο παρουσίασης δεξιοτήτων στο INNOVATHENS

Διαβάστε επίσης

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Developing interview skills – Get yourself noticed» πραγματοποιείται, σήμερα, 24 Ιουνίου 2020 στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το British Council και με την υποστήριξη της Samsung Electronics Hellas. 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων «Presentation & Communication skills», έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών από 19.00 έως 21.00.

Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο για να δημιουργήσει το βιογραφικό του σημείωμα και να αναδείξει τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά του, που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

Απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

Το επόμενο σεμινάριο

Το επόμενο σεμινάριο του προγράμματος γίνεται στις 8 Ιουλίου 2020 στις 19.00-21.00 με τίτλο «Θετική σκέψη: Καταπολέμηση του στρες, του θυμού και της αρνητικότητας»

Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κατανέμονται με σειρά προτεραιότητας.

Καλλιόπη Ασλανίδου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα