back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η δράση «Ψηφιακή Σοφίτα», από το Παιδικό Μουσείο της Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο θα παραμείνει σε αναστολή των εργασιών του, μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2020, ωστόσο μετά την μεγάλη συμμετοχή του κοινού, συνεχίζεται η δράση «Ψηφιακή Σοφίτα», που έλαβε χώρα τον Μάιο στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

Η «Ψηφιακή Σοφίτα»

Τα εκθέματα σε ψηφιακή μορφή για τη «Σοφίτα» του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας μπορούν να είναι αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας, τα οποία μας θυμίζουν τον τόπο καταγωγής μας ή ένα ταξίδι ή μια άλλη εποχή; Αντικείμενα που «αφηγούνται» ίσως κάποια ιστορία.

Η διαδικασία

Επιλέγετε ένα αντικείμενο, το φωτογραφίζετε και φτιάχνετε το δελτίο εισόδου του, με τις εξής πληροφορίες: όνομα, καταγωγή, χρήση, πώς το αποκτήσατε, μια σύντομη ιστορία που, τυχόν, το συνοδεύει.

Στη συνέχεια αποστέλλετε τη φωτογραφία και το δελτίο εισόδου στο e-mail: [email protected] και αυτά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Μουσείου www.hcm.gr

Το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας με υγειονομική πολιτική συμβατή με τα Παιδικά Μουσεία, θα υποδεχτεί το κοινό του τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, ανανεωμένο και κατάλληλα προετοιμασμένο για τη μετά – covid εποχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα