back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αυλαία έναρξης για το Summer Camp 2020 στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Summer Camp 2020 στην Τεχνόπολη με το Artfygio

H Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, διοργανώνουν από τις 29 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουλίου 2020 ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που έχει στόχο να προσφέρει στα παιδιά ξέγνοιαστες στιγμές ψυχαγωγίας, με πρώτιστη μέριμνα την ασφάλεια και την υγεία τους.

Εκπαίδευση – Παιχνίδι -Τέχνη

Από τις 08.00 το πρωί ως τις 04.00 το απόγευμα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες, που θα τους μείνουν αξέχαστες, όπως ένα ολοκαίνουριο escape room, δημιουργικά παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα, κατασκευές, θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών και πολλά άλλα, με θέμα την τέχνη, την τεχνολογία και το περιβάλλον.

Το Summer Camp περιλαμβάνει τρεις περιόδους, με διαφορετικές θεματικές ανά εβδομάδα:

1η εβδομάδα | Πολύ παιχνίδι ! | 29/6-3/7

Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες που συνδυάζουν τα εκπαιδευτικά  του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και το παιχνίδι, την εικαστική δημιουργία και το παιχνίδι, τη θεατρική τέχνη και το παιχνίδι, το χορό, τη γυμναστική με τα κινητικά παιχνίδια της αυλής, τα παιδιά μαθαίνουν να σκέφτονται θετικά, να διασκεδάζουν και να ζουν καλύτερα.

 2η εβδομάδα | STEAM: Τέχνη και Μηχανική | 6-10/7

Η εβδομάδα αυτή θα ταξιδέψει τα παιδιά  στο μαγικό κόσμο των εικαστικών τεχνών και των μεγάλων κατασκευών. Επίσης τα δημιουργήματά ζωντανεύουν με τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Η τεχνολογία του 19ου αιώνα συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία και αυτή με τη σειρά της την τέχνη. Κι όταν η τέχνη και οι νέες τεχνολογίες συναντηθούν τότε κάτι πολύ μοναδικό δημιουργείται ! Γιατί Summer Camp χωρίς STEAM δεν γίνεται!

3η εβδομάδα | Άνθρωποι και περιβάλλον | 13-17/7

Εκπαιδευτικά προγράμματα, εικαστικά εργαστήρια, παιχνίδια μυστηρίου, κινητικά παιχνίδια και ένα ολοκαίνουριο escape room στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου από την ομάδα των Athens Clue, που πρώτοι οι συμμετέχοντες στο Summer Camp θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν, βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να ανακαλύψουν, με αφορμή το εργοστάσιο φωταερίου, πώς τα εργοστάσια μπορούν σήμερα να περιορίσουν την περιβαλλοντική ρύπανση, ποιά είναι η αξία της ανακύκλωσης και τι χρειάζεται να κάνει ο καθένας από εμάς για να προστατέψει το περιβάλλον και τον πλανήτη που ζούμε.

Info

Το summer camp απευθύνεται σε παιδιά από 7 έως 11 ετών

Πότε: 29 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου 2020
Κρατήσεις θέσεων: Από Τρίτη 9 Ιουνίου, 11.00-17.00
Κόστος/εβδομάδα: 110 ευρώ (Διατίθενται πακέτα εκπτώσεων για αδελφάκια ή/και στην περίπτωση που επιλέξετε και τις 3 εβδομάδες).

Με ασφάλεια

Σεβόμενοι τις υγειονομικές οδηγίες και με πρώτη μέριμνα να διασφαλιστεί η προστασία μικρών και μεγάλων, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, σχεδιάζουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των παιδιών αλλά και των συνεργατών. Δημιουργούνται ολιγομελείς ομάδες ατόμων, αξιοποιούνται τα κτίρια αλλά και οι υπαίθριοι χώροι της Τεχνόπολης, που πληρούν τις υγειονομικές οδηγίες, προσφέρεται ατομικό kit γραφικής ύλης και υλικών για τα εικαστικά εργαστήρια και εξασφαλίζεται η συνεχής παρουσία γιατρών στο χώρο.

Για κρατήσεις: 213-0109325, 213-0109300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα