back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πελόζι: Ο Τραμπ είναι ανεκτικός στη ρωσική ανάμειξη

Διαβάστε επίσης

H Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι επιτέθηκε χθες στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορώντας τον για την ανεκτικότητά του απέναντι στη ρωσική κυβέρνηση, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας “The New York Times,” σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία προσέφερε μυστικά χρήματα σε μαχητές των Ταλιμπάν για να σκοτώνουν Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν.

“Όπως μόλις έχω πει για τον πρόεδρο: Με αυτόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν,” δήλωσε η Πελόζι, αναφερόμενη στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. “Δεν ξέρω τι έχουν οι Ρώσοι με τον πρόεδρο, σε πολιτικό, προσωπικό και οικονομικό επίπεδο,” συμπλήρωσε η ίδια.

Η Πελόζι ανήκει στη λεγόμενη “Ομάδα των Οκτώ” τα μέλη της οποίας λαμβάνουν ενημερώσεις ασφάλειας από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, ενώ δεν είχε ενημερωθεί (για την κατάσταση που αναφέρει το δημοσίευμα) και ζήτησε τη σύνταξη αναφοράς των υπηρεσιών πληροφοριών προς το Κογκρέσο.

“Αυτό είναι τόσο κακό, όσο ακούγεται αλλά ακόμη και τώρα ο πρόεδρο δεν θα αντιπαρατεθεί με τους Ρώσους για το ζήτημα αυτό,” παρατήρησε η Πελόζι.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα