back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διαγνωστικά τεστ για τους συνέδρους των Ρεπουμπλικανών

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική Επιτροπή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (RNC) σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμα διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό σε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για το ενδεχόμενο να γίνουν υποχρεωτικά τα τεστ διάγνωσης του κορονοϊού για τα μέλη του συνεδρίου.

Η RNC καταβάλλει προσπάθειες για να διεξαχθεί το συνέδριο με φυσική παρουσία στη Φλόριντα, αλλά και στη Βόρεια Καρολίνα, παρά τις ανησυχίες που υπάρχουν για την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19, η οποία έχει μέχρι στιγμής στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 127.000 Αμερικανούς.

Περίπου 330 εκπρόσωποι των Ρεπουμπλικάνων θα ταξιδέψουν στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας για να δώσουν στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ το προεδρικό χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, απέναντι στο Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

Παράλληλα, άλλοι 2.000 κομματικοί αντιπρόσωποι θα ψηφίσουν για τον ίδιο λόγο στο Τζάκσονσβιλ της Πολιτείας Φλόριντα για να επιβεβαιώσουν την επιλογή, σύμφωνα με την RNC.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα