back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα της Ξάνθης-Σε καραντίνα όλη η αποστολή

Διαβάστε επίσης

Θετικό σε κορονοϊό βρέθηκε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ξάνθης με την ομάδα να μπαίνει σε απομόνωση και το παιχνίδι με τη Λαμία να οδηγείται σε αναβολή.

Το πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι, δυστυχώς, γεγονός, καθώς μέλος της αποστολής της Ξάνθης βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Την Τετάρτη (1/7) όλοι στην ομάδα υποβλήθηκαν σε τεστ, όμως σήμερα (3/7) ενημερώθηκαν πως υπάρχει ένα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία.

Αυτόματα όλοι όσοι ήταν καθ’ οδόν για την πόλη της Φθιώτιδας όπου το Σάββατο είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα, κλήθηκαν να μπουν σε καραντίνα και μετέβησαν στο ξενοδοχείο που θα κατέλυε η αποστολή στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου.

Εκεί, ακολουθώντας τις εντολές του ΕΟΔΥ, όλα τα μέλη της θα παραμείνουν σε καραντίνα και θα υποβληθούν δύο φορές σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Η πρώτη απόψε το βράδυ (3/7) και η άλλη την Κυριακή (5/7). Εφόσον τα αποτελέσματα βγουν αρνητικά, τότε θα μεταβούν στη Λαμία για να γίνει η αναμέτρηση, αφού εξυπακούεται πως δεν θα διεξαχθεί αύριο. Σε διαφορετική περίπτωση θα οριστεί στο άμεσο μέλλον.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα