back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 08:00

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή σύγκρουση Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ μετά το δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ το οποίο,αποκαλύπτει ένορκη κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα , στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι με τον συντονισμό και την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου και του τέως Υπουργού Νίκου Παππά, έλαβε από τον λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό CCC, ποσό τριών εκατομμυρίων ευρώ, ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016”.

Για σοκαριστικές καταθέσεις που παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας, με στόχο τη δημιουργία ενός παραθεσμικού μηχανισμού, στη Δικαιοσύνη, στο κράτος και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης’’ έκανε λόγο η ΝΔ.

“Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την σε βάθος δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης και θεσμικές απαντήσεις για την πιθανή εμπλοκή του Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε το Κίνημα Αλλαγής.

25 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το Σάββατο, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. 11 από αυτά αφορούν σε τουρίστες.

Στο τελωνείο του Προμαχώνα θα βρίσκεται και σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας

Έως τις 19 Ιουλίου, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊο στις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Τουλάχιστον 43.000 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και 252 νέοι θανάτοι καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις προηγούμενες 24 ώρες. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν μια επιβράδυνση της πανδημίας, συγκριτικά με τις προηγούμενες τρεις ημέρες.

50 ασυνόδευτα παιδιά θα μετεγκατασταθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία και την Φινλανδία. Η Λισαβόνα έχει δεσμευτεί ότι θα υποδεχθεί συνολικά 500 ανήλικους μετανάστες, ενώ το Ελσίνκι έχει δηλώσει ότι θα δεχθεί 100 ασυνόδευτα παιδιά καθώς και 30 ενήλικες μετανάστες, στο πλαίσιο της επανένωσης οικογενειών.

Ανοίγουν αυτή την ώρα οι κάλπες στην Κροατία όπου οι ψηφοφόροι καλούνται να εκλέξουν νέα κυβέρνηση σε μια χρονική περίοδο που τα κρούσματα μόλυνσης του κορονοϊού στη χώρα αυξάνονται.

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης και καθαρισμού δρόμων και πεζοδρομίων , από τον Δήμο Αθηναίων, στην περιοχή του Μεταξουργείου στην 3η Δημοτική Κοινότητα .

Και σήμερα από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, το Meet Market θα υποδέχεται τους φίλους του, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι. Με χειροποίητα ρούχα , και αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, εκλεκτές λιχουδιές και καλή μουσική.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με δυο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Στις επτά και τέταρτο παίζουν Άρης – ΑΕΚ και στις εννέα και μισή Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Χθες για τα πλέι οφ είχαμε ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: 2 – 2

ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια του νομού μετά το μεσημέρι σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα