back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Νέα βόμβα από τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή. Σε ανακοίνωσή του, υποστηρίζει ότι για την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος δεν γνώριζε μόνο ο Νίκος Παππάς, αλλά και άλλοι, τονίζοντας μάλιστα ότι κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους από τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν. Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για “εγκληματική συμμορία”, στην οποία, όπως αναφέρει, συμμετείχαν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη, την οποία καταγγέλλει για απόκρυψη αθωωτικής δικαστικής συνδρομής από την Κύπρο για τον ίδιο και τον Σταύρο Παπασταύρου.

…”Ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε τίποτα; Η σιωπή του διευρύνει το κατηγορητήριο στη συνείδηση των πολιτών”, δήλωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

O κ. Πέτσας ανακοίνωσε, επίσης, την επανάληψη, σε συνεργασία με τη βρετανική κυβέρνηση και κατόπιν εισήγησης των ειδικών, των απευθείας πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας μας από τις 15 Ιουλίου. Στο μεταξύ, άνοιξαν προσωρινά τα σύνορα για τους Σέρβους πολίτες που εγκλωβίστηκαν στον Προμαχώνα. Η είσοδος πολιτών από τη Σερβία απαγορεύθηκε από τις 6:00 το πρωί λόγω έξαρσης του κορονοιού στη χώρα τους, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όσοι ταξιδιώτες προέρχονται από την συγκεκριμένη χώρα θα υποβληθούν σε τεστ.

…Την ίδια ώρα, η Ελλάδα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα στον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με μελέτη του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού. Περισσότερα από τον Νεκτάριο Ανδριόπουλο…

Προειδοποιήσεις κατά της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και από τον Πατριάρχη Μόσχας, Κύριλλο. “Η Ρωσία είναι μια χώρα με πληθυσμό, ο οποίος στην πλειονότητά του είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι οποίοι θα αισθανθούν «βαθύ πόνο», εάν συμβεί το απευκταίο με την Αγία Σοφία”, τόνισε ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο κορυφαίος και πολυβραβευμένος Ιταλός συνθέτης, Ένιο Μορικόνε. Είχε γράψει μουσική για περισσότερες από 500 ταινίες, όπως το “Σινεμά ο Παράδεισος”, “ο Καλός ο Κακός και ο Άσχημος”, Για μια χούφτα δολάρια και Κάποτε στην Αμερική. Μεταξύ άλλων, είχε παραλάβει τιμητικό Όσκαρ το 2007, για την πολυπρόσωπη συνεισφορά του στην τέχνη της μουσικής για ταινίες.

Τρεις νέοι σταθμοί της γραμμής 3 του μετρό, θα εξυπηρετούν από αύριο περισσότερους από 60.000 επιβάτες σε καθημερινή βάση. Πρόκειται για τους σταθμούς “Αγ. Βαρβάρα”, “Κορυδαλλός” και “Νίκαια”. Τα εγκαίνια θα τελέσει στις 7:00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον σταθμό της Νίκαιας.

Παράσταση διαμαρτυρίας σωματείων, σε λίγη ώρα, οργανώσεων και μελών του ΠΑΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για τις υπαίθριες διαδηλώσεις, έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την ίδια ώρα στη συμβολή της Κατεχάκη με τη Μεσογείων.

Περισσότερες από 45 προσαγωγές κατά την εν εξελίξει επιχείρηση στην Αθήνα για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών ομάδων. Οι δράστες έκλεβαν πορτοφόλια και άλλα τιμαλφή από επιβάτες στα μέσα μεταφοράς και από πελάτες εμπορικών κέντρων και καταστημάτων.

Νέες ταΐστρες για τα αδέσποτα τοποθετεί ο Δήμος Αθηναίων σε σημεία που υπέδειξαν οι δημότες, ενώ ελέγχονται για την σωστή λειτουργία τους και αυτές που είναι ήδη τοποθετημένες σε περισσότερα από 30 σημεία στην πόλη. Μεταξύ άλλων βρίσκονται σε πλατεία Συντάγματος, Θησείο, Παγκράτι, Αμπελοκήπους, Γκύζη και Πατήσια.
Την επίβλεψη κάθε ταΐστρας έχουν τουλάχιστον δύο εθελοντές που ενημερώνουν τη Διεύθυνση Αστικής Πανίδας με τον συντονισμό της αρμόδιας εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου, Σεραφίνας Αβραμίδου. Σε κοντινή απόσταση θα τοποθετηθούν και ποτίστρες.

Καιρός: Τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι στην Αττική. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ στα ανατολικά. Μέγιστη θερμοκρασία 33 βαθμοί Κελσίου – 30 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα