back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μ. Δασκαλάκη : “Ο Ελαιώνας είναι μια δομή πρότυπο. Αντίσκηνα υπάρχουν αλλά η κατάσταση είναι ελεγχόμενη”

Διαβάστε επίσης

“Το 2015 εγκαταστάθηκε η Πλατεία Βικτωρίας στο μυαλό των διακινητών των προσφύγων, των μεταναστών και των ΜΚΟ, ως ο τόπος συγκέντρωσης του προσφυγικού πληθυσμού, αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει,” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Ελευθερία Κουμάντου η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, Μελίνα Δασκαλάκη.

Η σημερινή εικόνα της πλατείας Βικτωρίας, διευκρίνησε η κ Δασκαλάκη, “δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Συντονίσαμε άμεσα όλες τις υπηρεσίες μας ώστε να βρούμε μια λύση και να μην είναι αυτοί οι άνθρωποι στο δρόμο.
Εδώ και ένα μήνα ο Δήμος Αθηναίων σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο και την αστυνομία εξασφάλισαν σε όσους περισσότερους ήταν εφικτό, στέγη στον Ελαιώνα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

“Ο Ελαιώνας είναι μια δομή πρότυπο. Αντίσκηνα υπάρχουν ωστόσο η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και σε τάξη”.

Όπως ανακοίνωσε η κ Δασκαλάκη “στον Ελαιώνα υπάρχουν και κάποια ανεκμετάλλευτα κομμάτια, έξω από την περίφραξή που ανήκουν στο ίδιο ακίνητο. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να κάνουμε μια διευθέτηση ώστε να επεκταθεί ο χώρος και να αξιοποιηθεί”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα