back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Σωτήρης Λαγανόπουλος στον Αθήνα 9.84, για το έργο του Ιδρύματος Μποδοσάκη και την αξία της προσφοράς – Με μια στάση στον Εθνικό Κήπο»

Διαβάστε επίσης

Ο Διευθυντής Προγραμμάτων και Δωρεών του Ιδρύματος Μποδοσάκη, Σωτήρης Λαγανόπουλος είναι  ο καλεσμένος του Αντώνη Καραγιαννάκη την Κυριακή 12 Ιουλίου, 7-8  το πρωί,  στην εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές», στον Αθήνα 9,84.
Η εμπειρία του ολικού lockdown των σχολείων σε τοπικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά την πανδημία του Covid 19, υπογράμμισε την ανάγκη βελτιστοποίησης των τεχνολογικών υποδομών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας. Πριν από λίγες ημέρες έγινε μια σπουδαία δωρεά 3.150 tablets μέσω του προγράμματος «Ψηφιακό Σχολείο για Όλους» του Ιδρύματος Μποδοσάκη με συνεισφορά του Ιδρύματος και των εταιρειών Public – MediaMarkt, ΕΥΔΑΠ, Eurobank, MYTILINEOS, BCG και μεμονωμένων δωρητών.
Η παράδοση των tablets οργανώθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και η επιλογή των σχολείων γίνεται με υπόδειξη του Υπουργείου Παιδείας.
Ο κ Λαγανόπουλος, μιλά στον Αθήνα 9.84 για το έργο και τα μελλοντικά σχέδια του Ιδρύματος, με γνώμονα την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας. Ακόμη, μας ξεναγεί στην αγαπημένη του γωνιά στην Αθήνα, που είναι ο Εθνικός Κήπος.
Αυτή την  Κυριακή 12 Ιουλίου, 7-8 το πρωί από τη συχνότητα του Αθήνα 9,84.  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα