back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναβολή της σύσκεψης ασφαλείας του τελικού στην Ριζούπολη

Διαβάστε επίσης

Σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί αρχικά να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, αυτή η σύσκεψη αναβλήθηκε κατόπιν εισήγησης της Αστυνομίας. Και δεν αποκλείεται αυτό να σηματοδοτεί εξελίξεις αναφορικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, 10 ημέρες πριν τη διεξαγωγή.

Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ από τα διαθέσιμα γήπεδα επέλεξε αυτό της Ριζούπολης, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να αντιδρά και έχει προτείνει να γίνει ο τελικός είτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είτε στο «Γ. Καραϊσκάκης» είτε στο Παγκρήτιο.

Επρόκειτο μάλιστα σε αυτή την σύσκεψη να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την διοργάνωση του τελικού της διοργάνωσης και κυρίως το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για να μην πλησιάσουν οπαδοί.

Εν τω μεταξύ την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ήδη μια σύσκεψη στο γήπεδο της Ριζούπολης, δίκην αυτοψίας σε όλους τους χώρους, εσωτερικά και εξωτερικά, στην οποία συμμετείχαν η ΕΠΟ και η αστυνομία.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα