back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Υποχρεωτική η χρήση της μάσκας για καταναλωτές και εργαζόμενους στα σουπερ μάρκετ από αύριο, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε απόψε.

Ημερήσια αύξηση ρεκόρ κατέγραψαν τα κρούσματα του νέου κορονοϊού σε όλον τον κόσμο μέσα σε 24 ώρες, καθώς ξεπέρασαν τις 237.000, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Ο αριθμός των κρουσμάτων πλησιάζει τα 14 εκατομμύρια. Περισσότεροι από 590.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία μέσα σε διάστημα επτά μηνών.

Ακόμη 28 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα, τα 16 εισαγόμενα. Στα 194 τα θύματα του κορονοιού.
“Η χώρα μας είναι ασφαλής, έχει την εμπειρία να αντεπεξέλθει στη δύσκολη αυτή περίσταση και προσπαθεί με επιστημονικά κριτήρια να βάλει τους κανόνες της αντιμετώπισης του ιού” λέει ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη διακοπή της καθημερινής ενημέρωσης για τον κορονοιό που παραχώρησε στο ταξιδιωτικό περιοδικό Blue Magazine της Aegean Airlines.

Συνεχίστηκαν στο ανεπίσημο δείπνο των ευρωπαίων ηγετών οι διαπραγματεύσεις στη Σύνοδο Κορυφής για το Ταμείο Ανάκαμψης για τον κορονοϊό.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά να είναι ακέραιο το πρόγραμμα καθώς και να παραμείνει η αναλογία επιχορηγήσεων-δανείων. Η ελληνική πλευρά τάσσεται κατά του επιμερισμού 70-30 , υπογραμμίζοντας ότι είναι επιθυμητή η προβλεψιμότητα και όχι η αβεβαιότητα. Παράλληλα, η Αθήνα είναι υπέρ μεγαλύτερης διάρκειας του προγράμματος.

Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, για την Αγιά Σοφιά. “Ήταν το μεγαλύτερο όνειρο των νεανικών μου χρόνων η “απελευθέρωσή της από τις αλυσίδες”, είπε.

Να κηρυχθεί άκυρη η εναντίον της ποινική δίωξη ζητεί με αίτησή της προς το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο η Εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, καταγγέλλοντας ότι προηγήθηκε αρχειοθέτηση της δικογραφίας και ακολούθησε παράνομη ανάσυρση της.

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης μετά την καταγγελία ενός επιβάτη ασθενή ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις λιμενικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πλοίο της γραμμής από τη Ρόδο στη Λέρο, διέταξε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 29 Σεπτεμβρίου, προτείνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Με το βραβείο Νέλσον Μαντέλα θα τιμηθεί η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε αναγνώριση της σημαντικής κοινωνικής της προσφοράς, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τη συνεχάρη για την διάκρισή της από τον ΟΗΕ.

Καιρός: Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο στην Αττική, με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια του νομού. Άνεμοι μεταβλητοί έως 5 μποφόρ. Μέγιστη θερμοκρασία 32 βαθμοί Κελσίου – 27 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα