back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Στα 78 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο από τα οποία τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4.477, εκ των οποίων το 54.8% αφορά άνδρες. Τα 1.267 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.218 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν τρεις ακόμη θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 206. Εννέα ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με διάμεση ηλικία 53 ετών, ενώ 127 έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Εν τω μεταξύ πρόσθετα προστατευτικά μέτρα και κανόνες ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων. Περισσότερα θα μας πει ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Πέρρος…

«Από τη μια μεριά η κυβέρνηση κουνάει το δάχτυλο στο λαό για την ατομική του ευθύνη και από την άλλη τον αφήνει η ίδια εκτεθειμένο στην πανδημία, όπως γίνεται για παράδειγμα με το συνωστισμό στα Μέσα Μεταφοράς, εξαιτίας της αραίωσης των δρομολογίων ή με τις εκπτώσεις στα μέτρα προστασίας στον τουριστικό και μεταφορικό κλάδο, για να μη θιγεί η κερδοφορία του κεφαλαίου», το σχόλιο του ΚΚΕ αναφορικά με τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τα μέτρα της κυβέρνησης

Με ανάκληση των αδειών των εργαζομένων και αύξηση των δρομολογίων επιχειρεί τώρα το υπουργείο Μεταφορών να δώσει λύση στις εικόνες συνωστισμού στις συγκοινωνίες που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα. Έτσι μειώνεται στα 6 λεπτά, από 7, για τον Αύγουστο η αναμονή για το επιβατικό κοινό στις γραμμές 2 και 3 του μετρό ενώ πυκνώνουν και τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ. Εφόσον, χρειαστεί, θα υπάρξουν πρόσθετες παρεμβάσεις, ανάλογα με τη διαμόρφωση των αναγκών.

Σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ανέβασε πυρετό και αντιμετωπίζεται ως ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της στην Σουπερλίγκα ζητά να πιέσει την ΕΠΟ για άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ώστε να γίνει η εκλογή μελών που θα συγκροτήσουν την Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική αύριο με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στην Αττική. Θερμοκρασία από 27 έως 38 βαθμούς. 36 βαθμοί αυτή την ώρα στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα