back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ταξιδεύω, Βλέπω, Νιώθω

Διαβάστε επίσης

«Σε κάθε ταξίδι εκείνο που έχει σημασία είναι να μπορείς να γίνεσαι ένα με τον τόπο που επισκέπτεσαι, να μην είσαι ένας απλός τουρίστας, αλλά ένας ταξιδευτής. Να ταξιδεύεις, να βλέπεις, να νιώθεις!» 

Αυτή είναι η φιλοσοφία των Γιάννη Βασβατέκη και Ανδρομάχης Παραφέστα, ένα ζευγάρι Λαρισαίων travel bloggers, που έχουν δημιουργήσει το ταξιδιωτικό blog Travel See Feel (Ταξιδεύω Βλέπω Νιώθω).

Η Ανδρομάχη είναι δασκάλα, αγαπά το Pilates και τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου. Ο Γιάννης είναι Πολιτικός Μηχανικός, εκπαιδευτής όρθιας σανιδοκωπηλασίας (S.U.P), σκιέρ, λάτρης της φύσης και της περιπέτειας. Και οι δύο λατρεύουν τα ταξίδια.

Travel See Feel

«Η ιδέα της δημιουργίας του blog προέκυψε μετά από ένα ταξίδι μας στην Αμερική, όπου ψάχνοντας  πληροφορίες για κάποιες περιοχές δεν βρίσκαμε στην ελληνική γλώσσα», λέει στον Αθήνα 9.84, ο Γιάννης Βασβατέκης. «Έτσι δημιουργήσαμε το blog Travel See Feel και καταγράφουμε τις εμπειρίες μας, δίνοντας πληροφορίες και παροτρύνοντας και άλλους φίλους και μη να πραγματοποιήσουν παρόμοια ταξίδια. Στόχος του blog δεν είναι μόνο η περιγραφή προορισμών και αξιοθέατων (που μεταξύ μας… μπορείτε να βρείτε παντού) αλλά μια πλήρης ταξιδιωτική εμπειρία. Παραθέτουμε προτάσεις τις οποίες έχουμε αξιολογήσει καθώς και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για κάθε προορισμό. Έτσι μπορεί ο καθένας, διαβάζοντας το άρθρο μας να οργανώσει το ταξίδι μόνος του. Επίσης ανακαλύπτουμε ειδικές τιμές αεροπορικών εταιρειών, προτείνουμε προσφορές για εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και δίνουμε travel tips για ένα αξέχαστο ταξίδι».

«Οικονομικές απολαβές από το blogging δεν έχουμε εκτός από κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις που  μας προσέγγισαν κάποιοι ξενοδόχοι για φιλοξενία με αντάλλαγμα να γράψουμε ένα άρθρο για τις μονάδες του. Τα ταξίδια γίνονται με δικά μας έξοδα προσπαθώντας να είμαστε, πάντα, ενημερωμένοι για προσφορές».

 Η πανδημία «πάγωσε» τα σχέδια τους για ταξίδια στο εξωτερικό ωστόσο αυτό που προτείνουν και κάνουν και οι ίδιοι είναι ταξίδια στην Ελλάδα οδικώς.

«Πριν 2 μήνες προστέθηκε στην οικογένειά μας ένας γλυκύτατος μπέμπης, αναφέρει περιχαρής, ο Γιάννης Βασβατέκης και φυσικά όνειρό μας είναι να τον κάνουμε και αυτόν ταξιδιώτη και να του δείξουμε τον κόσμο. Ήδη, μόλις 50 ημερών, έκανε το πρώτο του οδικό ταξίδι στην Ελλάδα και πήγε πολύ καλά».

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα