back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αθ. Εξαδάκτυλος (ΠΙΣ): Οι αριθμοί των κρουσμάτων είναι ανησυχητικοί

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη να τηρήσουμε με μεγάλη συνέπεια τα τρέχοντα μέτρα κατά του κορονοϊού, επεσήμανε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και το Γιάννη Λαυράνο.

«Οι αριθμοί των κρουσμάτων είναι ανησυχητικοί και πηγαίνοντας προς τον χειμώνα οι συνθήκες θα επιδεινώνονται. Καλό είναι να δράσουμε νωρίς κι αυτό το λέμε προς όλους, όχι μόνο στους πολίτες αλλά και προς στους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Θα πρέπει να τηρήσουμε με πολύ μεγάλη συνέπεια τα τρέχοντα μέτρα» τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι αν αφήσουμε τα πράγματα ανεξέλεγκτα κι έχουμε βαριά πανδημία τότε η ζημιά που θα έχουμε όλοι και στην υγεία και στην οικονομία θα είναι μεγάλη. «Το άνοιγμα της οικονομίας και παράλληλα η εφαρμογή των μέτρων είναι μια δύσκολη υπόθεση. Είμαστε θύμα της επιτυχίας μας. Η κόπωση της κοινωνίας είναι δεδομένη και δεν αφορά μόνο την ελληνική» σημείωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα