back to top
24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

4+1 προτάσεις στο Netflix για την επιστροφή στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Με πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων να ακυρώνονται και με το πρώτο μεγάλο κύμα εκδρομέων να επιστρέφει στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, οι πλατφόρμες live streaming είναι μια σημαντική λύση για ψυχαγωγία στο σπίτι.

Η δημοφιλέστερη πλατφόρμα όλων, το Netflix ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενο του σε επίπεδο κυρίως σειρών.

Πέντε επιλογές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι οι εξής:

Απίστευτο


Το απίστευτο που είναι μία αστυνομική σειρά μίας σεζόν. Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και είναι εμπνευσμένη από άρθρο των T. Christian Miller και Ken Armstrong, το οποίο κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ το 2015. Το αμερικάνικο σύστημα δικαιοσύνης και η σωβινιστική αντιμετώπιση των βιασμών από αστυνομικούς είναι ο πυρήνας της σειράς αυτής.

Υπόθεση

Η Μαρί Άντλερ είναι μία ορφανή 18χρονη, που έχοντας μείνει με αναδοχες οικογένειες, καταγγέλει ότι ένας άγνωστος με μάσκα εισέβαλε στο δωμάτιο της και την βιάσει. Οι συνεχείς ανακρίσεις σε συνδυασμό με το σοκ που έχει υποστεί, την κάνουν να πέφτει σε αντιφάσεις. Έτσι, θα φτάσει στο σημείο να πάρει πίσω την αρχική της κατάθεση και από θύμα να βρεθεί μπλεγμένη. Δύο γυναίκες αστυνομικοί,λίγα χρόνια αργότερα και πολλά χιλιομετρα μακριά, συγκεντρώνουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως και στην δική της υπόθεση. Η Μαρί πάνω στην οποία βασίστηκε η σειρά του Netflix συνέβαλε σημαντικά στη διαμόρφωση του σεναρίου.

Kakegurui

Και περνάμε σε μια weird Ιαπωνική σειρά το «Kakegurui». Πρόκειται για την μεταφορά του ομότιτλου ανιμέισον και η ιστορία του αφορά ενα σχολείο όπου οι μαθητές αξιολογούνται με βάση τις ικανότητές τους στον τζόγο. Μια σειρά που χαρακτηρίζεται από εξωπργαγματικές ακραίες ερμηνείες, και αποδίδει ζωηρά την φρενίτιδα των Ιαπωνικών μεγαλουπόλεων.

Locked up

Στην πλατφόρμα μολις ανέβηκε η νέα 5η σεζόν της δραματικής ισπανικής σειράς Locked up. Η σειρά διαδραματίζεται στη φυλακή με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες τη Μακαρένα και τη Ζουλέμα και αντικατοπτρίζει την καθημερινή ζωή των κρατουμένων και μιας ομάδας αξιωματούχων σε ένα σωφρονιστικό ίδρυμα και τη μετατροπή ενός αβλαβούς ατόμου, προφανώς ανίκανου να κάνει κακό, σε έναν επιζών που αφήνει τα μυστικά του στην άκρη. Ο αγώνας για επιβίωση σηματοδοτεί έτσι τη συνύπαρξη μεταξύ των κρατουμένων, που χαρακτηρίζονται από συμμαχίες, προδοσίες και εκδίκηση τόσο μεταξύ των κρατουμένων όσο και μεταξύ των αξιωματούχων.

Υποθεση 5ης σεζόν

Μετά από 2 χρόνια μαζί στην παρανομία, οι Θουλέμα και Μακαρένα ενώνουν δυνάμεις με άλλες τέσσερις γυναίκες για μια ληστεία εκατομμυρίων στον γάμο μιας οικογένειας ναρκοβαρόνων.

Ο Αρχάριος

Όμως στη πλατφόρμα δεν βρίσκεις μόνο περιεχόμενο Netflix. Πολύ πρόσφατα ανέβηκε η κωμωδία Ο Αρχάριος με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αν Χαθαγουέι και Ρενέ Ρούσο. Πρόκειται για την ιστορία ενός 70χρονου συνταξιούχου που προσλαμβάνεται από μια εταιρεία πωλήσεων μέσω διαδικτύου ως εκπαιδευόμενος. Μια καλοκουρδισμένη αμερικάνικη κωμωδία.

 

Παλιές Αμερικάνικες κωμικές σειρές

Και τέλος αν είστε από αυτούς που λατρεύουν τα Φιλαράκια και τις κλασσικές αμερικάνικες κωμικές σειρές είναι και αυτές εκεί: Friends, modern family, how I met your mother,the big bang theory, Family Guy κ.α.

Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα