back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Στις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός- ΑΕΚ μετά την αποψινή απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως οδηγείται προς αναβολή η πρεμιέρα της Σουπερλίγκας, που είχε οριστεί την ίδια ημερομηνία.

Συγκεκριμένα με ψήφους 10 υπέρ, τέσσερις κατά και μια «παρών» η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου.

Οσο για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό θα είναι ή το Πανθεσσαλικό Στάδιο ή το γήπεδο της Ριζούπολης.

Όσον αφορά στα ρόστερ με τα οποία θα αγωνιστούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ εδώ υπάρχει ένα θέμα. Αν ο τελικός γινόταν στις 30 Αυγούστου θα γινόταν με τα περσινά. Τώρα την απόφαση θα την πάρει η FIFA.

Το πρωί της τρίτης η ΕΠΟ θα στείλει έγγραφο στη FIFA για να ενημερωθεί πως μπορούν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες στον τελικό που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα παίξουν με τα καινούρια ρόστερ, αλλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα πάρει την τελική απόφαση.

Ο Ολυμπιακός νωρίτερα είχε προτείνει τη διεξαγωγή του τελικού στις 16 Δεκεμβρίου με τα ρόστερ που θα έχουν οι ομάδες εκείνη τη χρονική περίοδο, αλλά η πρότασή του απορρίφθηκε.

Κατά της απόφασης της ΕΠΟ έχει ταχθεί και η Σουπερλίγκα, η οποία μάλιστα έχει καταστήσει σαφές πως θα προσφύγει στα δικαστήρια εάν η ΕΠΟ ορίσει τον τελικό στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα