back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 01-09-2020

Διαβάστε επίσης

Τελευταία μέρα του Αυγούστου σήμερα και έχουμε τρεις προτάσεις για δροσερές «καλλιτεχνικές» βόλτες.

Τα φώτα του stage στην Τεχνόπολη ανάβουν σήμερα το βράδυ για μια εκλεκτή παρέα νέων τραγουδοποιών, ερμηνευτών και μουσικών, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν, με πάθος και δύναμη, τη δουλειά τους και το ταλέντο τους, για πρώτη φορά σε μια συναυλία μεγάλου μεγέθους. Ώρα έναρξης 9, εισιτήρια 10 ευρώ αποκλειστικά από το δίκτυο viva.gr

To αριστουργηματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό», παρουσιάζεται απόψε στις 9 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Ένα έργο για το αίνιγμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Παίζουν ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Άρης Σερβετάλης.

Και τέλος η κομψή Γλυκόπικρη κομεντί του 1962 «Η Γκαρσονιέρα» προβάλλεται σε ψηφιακή επανέκδοση στους κινηματογράφους της Αττικής. Πρωταγωνιστεί ο Τζακ Λέμον που ενσαρκώνει έναν υπάλληλο γραφείου, ο οποίος ευνοεί τους συναδέρφους του δίνοντάς τους το κλειδί της γκαρσονιέρας του για τις εξωσυζυγικές τους περιπέτειες. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν γνωρίζει τη Φραν που την υποδύεται η Σίρλεϊ Μακ Λέιν. Με την υπογραφή του σκηνοθέτη Μπίλι Γουάιλντερ.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας με τη Βάσια Μπακετέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα