back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

A’ Bola : «Προχωράει για Σεμέδο η Μπενφίκα»

Διαβάστε επίσης

Επανέρχεται το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο με την A΄Bola να αναφέρει ότι οι «αετοί» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εκτόξευσε και πάλι την αξία του, ενώ παράλληλα κατέκτησε και τον τίτλο με τους ερυθρόλευκους. Το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αμυντικό είναι έντονο από το εξωτερικό, με ομάδες από την Αγγλία, την Ιταλία αλλά και την πατρίδα του να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ο Σεμέδο λοιπόν φαίνεται πως είναι ο βασικός στόχος των δυο κορυφαίων ομάδων της Liga Nos, αφού τόσο η Πόρτο όσο και η Μπενφίκα θέλουν να τον αποκτήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η A’ Βola αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, ότι οι «αετοί» της Λισαβόνας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να κλείσει άμεσα τον παίκτη και να θωρακίσει την άμυνα της.

Μάλιστα, ο τίτλος της γνωστής εφημερίδας είναι πως «προχωράει για Ρούμπεν Σεμέδο» η δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας. «Ο προπονητής θέλει και άλλος κεντρικό αμυντικό και ο Πορτογάλος μπορεί να φτάσει με ευνοϊκές συνθήκες», προσθέτει στην πρώτη της σελίδα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα