back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; 02-09-2020

Διαβάστε επίσης

Τρεις συναυλίες προτείνουμε σήμερα για τη βραδινή σας έξοδο.

Ο Σωκράτης Μάλαμας μετά από πολλά χρόνια και πάλι σ’ ένα ακουστικό live απόψε στις 9 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Αγαπημένα τραγούδια της μέρας και της νύχτας από την αρχή της καριέρας του έως σήμερα, ιστορίες, χρησμοί και μουσικές που τον καθιέρωσαν ως κιθαρίστα και τραγουδιστή. Μαζί του η Ιουλία Καραπατάκη, ο Δημήτρης Λάππας και ο Γιάννης Μάλαμας.

Στο ανοιχτό Θέατρο Κολωνού εμφανίζεται απόψε το βράδυ ο Γιάννης Κούτρας. Στον πρώτο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καββαδία μελοποιημένα από τον Θάνο Μικρούτσικο. Στο δεύτερο μέρος θα ανατρέξει στα τραγούδια και μουσικές σπουδαίων ελλήνων συνθετών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μάνος Λοΐζος και ο Βασίλης Τσιτσάνης . Μαζί του δυο νεες φωνές: η Σάσα Παπαλάμπρου & η Μαργκώ Ενεπεκίδη.

Και τέλος η σπουδαία λαϊκή φωνή της Γιώτας Νέγκα θα πλημμυρίσει το αίθριο θέατρο Αμαρουσίου στη λεωφόρο Κηφισίας, σε μια μοναδική συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και σπουδαία λαϊκά τραγούδια.

Ήταν οι προτάσεις της ημέρας από τη Βάσια Μπακετέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα