back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μελίνα Δασκαλάκη στον Αθήνα 9.84: «Δεν τα παρατάμε, θα φτιάξουμε το μέλλον μαζί με τους νέους ανθρώπους»

Διαβάστε επίσης

«Δεν τα παρατάμε, εμείς θα φτιάξουμε το μέλλον μαζί με τους νέους ανθρώπους» είπε η πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων Μελίνα Δασκαλάκη, στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Αναφερόμενη στο Athens Digital Lab δήλωσε περήφανη για το έργο που παράγεται και το ενδιαφέρον του κοινού. «Είμαστε περήφανοι για το Εργαστήριο Ψηφιακής Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων. Αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε νέους ανθρώπους και όχι μόνον. Αφορά όλους όσοι έχουν καινοτόμες ιδέες, ώστε να γίνει πιο λειτουργική η ζωή μας στην πόλη.»
Οπως είπε για το διαγωνισμό που τρέχει, « Από τις ιδέες που θα κατατεθούν, θα επιλεγούν δέκα, οι οποίες θα απαντούν σε 10 πραγματικά προβλήματα της πόλης. Θα εφαρμοστούν άμεσα από τον Δήμο Αθηναίων και θα αφήσουν το αποτύπωμά τους στη ζωή των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών της Αθήνας.»

Σύμφωνα με την κυρία Δασκαλάκη έχουν κατατεθεί περισσότερες από 135 συμμετοχές και λόγω των αυξητικών τάσεων που παρατηρούνται, οι αιτήσεις αναμένονται μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα https://www.athensdigitallab.gr/.

Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν όλες τις πληροφορίες και θα μπορούν να υποβάλλουν την πρότασή τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα